Tiny house keuken

Koen Duindam

Geschreven door Koen Duindam

1 min leestijd

1 min leestijd

Hoe wil je dat de keuken eruit ziet in je tiny house? Compact of zo luxueus mogelijk, met buitenruimte voor een diner voor twee of veel gasten?

De beperkte ruimte in het tiny house moet vanaf het begin goed worden doordacht en gepland – dit geldt natuurlijk ook voor de keuken. Om de dingen op uw manier te kunnen doen, moet u vakkundig het koord tussen functionaliteit en ontwerp bewandelen en het zo plannen dat alle belangrijke apparaten goed zijn ondergebracht. Tegelijkertijd moet het werkoppervlak voldoende groot zijn en moet er voldoende opslagruimte zijn.

Jouw individuele wensen spelen een doorslaggevende rol. Woon je alleen of met z’n twee├źn en geeft heb je een voorkeur voor eenvoudige en snelle maaltijden? Dan heb je zeker een andere opstelling nodig dan het stel dat bijna dagelijks gasten uitnodigt en graag grote menu’s tevoorschijn tovert. Kortom: De keuken in het tiny house is net zo uniek als jij.

Koen Duindam

Geschreven door Koen Duindam

Koen is een jonge ondernemer die staat te popelen om zijn eigen tiny house te bouwen. Terwijl hij bezig is met zijn eigen tiny house avontuur deelt hij zijn ervaringen door het schrijven van blog artikelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *