Over ons

Wij zijn Koen Duindam (31) en Esther de Vos (29), een gezin uit de Randstad. We hebben elkaar 13 jaar geleden leren kennen en zijn sindsdien bij elkaar. We zijn getrouwd en hebben 2 kinderen, Jonas (2) en Vera (0) en onze hond, Blue (10 – Labrador/Bordercollie).

Onze interesse in duurzaam leven begon al jong. Toen ik 4 jaar oud was weigerde ik vlees te eten en sindsdien eet ik geen vlees. We proberen zo veel mogelijk te leven volgens de principes van duurzaamheid en we zijn dol op de natuur.

Met onze blog TinyHouseLife delen we graag onze ervaringen en ontdekkingen over het leven in een tiny house. Hoewel we graag in een “echt” tiny house zouden willen wonen, is dit nog lastig vanwege het bestemmingsplan.

Momenteel verblijven we vaak in de Achterhoek. We hebben hier een hele lekkere tuin met eigen moestuin waar we vrijuit kunnen experimenteren met duurzaam tuinieren

In 2020 dachten we even dat het zou lukken om in Lisse een tiny house te plaatsen. We hebben toen actief meegewerkt met de Gemeente Lisse om tiny houses te realiseren. We zijn meerdere keren in gesprek geweest met de gemeente Lisse, we zijn ons eigen initiatiefgroep begonnen en we zijn meerdere keren in de media verschenen.

Maar helaas had de gemeente Lisse een andere visie dan wij. Het project is nog steeds actief, maar de reden dat wij afhaakten is de locatie. Deze is letterlijk omringd door rijtjeshuizen in een buurt waar men destijds erg tegen tiny houses was.

Naast onze interesse in duurzaamheid, houden we ook van reizen. Helaas hebben we nog niet zoveel gereisd als we zouden willen maar we hopen ooit met onze kinderen naar Bali te kunnen gaan.

We vinden het een superleuk idee dat mensen misschien geïnspireerd raken door onze blogs. Laat dus ook vooral een berichtje achter in de reacties onderaan elke blog. Dat motiveert ons enorm om nog meer informatie te delen!

Bedankt!